Company Logo Triolite

Medewerker klantenservice

Zevenaar

Lees Meer

Jouw uitdaging

De Isolatieshop is hard aan het groeien. Zo hebben we de laatste jaren hoge ogen gegooid bij de FD Gazellen awards, waaronder een tweede en vijfde plek bij de snelst groeiende middelgrote bedrijven in Zevenaar. De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee de Isolatieshop in 2010 is begonnen.

Als Medewerker Klantenservice bij De Isolatieshop kun jij deel uitmaken van ons succes. Sterker nog, jij bent er deels voor verantwoordelijk als hèt visitekaartje bij onze particulieren klanten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het op een snelle en doeltreffende manier afhandelen van vragen die per telefoon en mail worden gesteld. Daarnaast draag je, samen met je collega’s, zorg voor het soepel verlopen van een bestelling en een goede service en after sales.en klachten van onze klanten. Dit gebeurd zowel telefonisch al per e-mail. Je voornaamste taken bestaan uit:

  • Aannemen en afhandelen van binnenkomende telefoontjes en e-mails van klanten met vragen, klachten of wijzigingsverzoeken.
  • Beantwoorden van klantvragen, oa over de voortgang van de geplaatste bestelling
  • Eventueel doorverwijzen van klanten met complexe vragen naar tweedelijns-specialisten
  • Verstrekken van informatie over onze producten en diensten binnengekomen orders nakijken op ontvangen betalingen. Indien betaling akkoord dan order doorzetten voor levering.
  • Klanten informeren over een eventuele wijziging van de order en samen met de klant tot een alternatief komen.
  • Archiveren van binnenkomende e-mails en bijhouden van een klachtenregistratie
  • Je komt te werken op de afdeling klantenservice, die bestaat (met jou erbij) uit vier Medewerkers en 1 Teamleider.

    Belangrijk is dat je klantvriendelijk en oplossingsgericht kunt handelen. Je ontzorgt de klant bij zijn vragen mbt tot onze produkten en bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van een vraag, klacht, opmerking en/of probleem van de klant. Jij zorgen ervoor dat de orders op tijd verwerkt en geleverd kunnen worden.

De Isolatieshop

“Je moet een beetje eigenwijs durven zijn”

De Isolatieshop B.V. is een groothandel en online retailer in isolatiematerialen. Naast de handelstak beschikken wij ook over een productietak voor maatwerk producten, hierdoor kunnen wij snel en adequaat inspelen op de isolatiebehoefte van onze klanten. De klanten variëren van particulier tot en met de zakelijke klant. De Isolatieshop onderscheid zich onder andere door haar grote mate van voorraad, kwaliteit en kennis.

Image

Enkele collega’s

Profile photo

Matthieu van Meteren

Accountmanager

Werken bij deisolatieshop.nl is werken bij een dynamisch bedrijf dat zich voortdurend ontwikkeld op het gebied van isolatiemateriaal voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Door het bijhouden van de nieuwste trends op isolatiegebied kunnen wij onze klanten voorzien van de juiste producten, informatie en advies voor elke isolatieklus. Daarnaast onderscheiden we ons in de isolatiemarkt door ons complete assortiment en standaard grote voorraden. Bestellingen kunnen hierdoor binnen 24 uur geleverd worden op ieder gewenste locatie door heel Nederland. Dit maakt ons een betrouwbare partner als leverancier van isolatiemateriaal voor iedereen die met ons in zee gaat. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van bestaande relaties en nieuwe relaties, de ene keer is dit op een bouwplaats waar we direct in contact komen met de plaatsen waar onze materialen worden verwerkt, de andere keer op kantoor onder het genot van een kop koffie. Relaties zijn kleine- en middelgrote aannemers, afbouwbedrijven, timmerbedrijven enzovoorts. Aan ieder bezoek is een actie verbonden, de ene keer is dit offerte, de andere keer een advies en uiteraard mogen opdrachten hier niet ontbreken. Kortom een veelzijdigheid aan verkoopactiviteiten.

Wat wij bieden

Een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) en daaropvolgend een contract voor onbepaalde tijd

Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en kunde

25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband

CAO HIBIN

Goede werksfeer in een persoonlijke en prettige werkomgeving

Wat wij zoeken

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen vragen wij het volgende van je;

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

MBO/HBO werk en denkniveau. (Commerciële richting)

Probleemoplossend vermogen en een positieve instelling

Talen: Nederlands en (Duits is een pre)

Accuratesse

Kennis van Microsoft office

Image

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Barbara Albers

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...