Company Logo Triolite

IT & Applicatiebeheerder

Zevenaar

Lees Meer

Jouw uitdaging

De Isolatieshop maakt een enorme groei door. Hierbij hoort een verdere professionalisering van het IT-landschap. De plannen staan al in de steigers en jij hebt de mogelijkheid om de structuren vanaf de basis mee op te bouwen. Als IT & Applicatiebeheerder ga jij de komende tijd meehelpen om nieuwe applicaties (CRM en WMS) te implementeren en te borgen in het bestaande landschap. Ook ga je de bestaande omgeving gereed maken voor de groei. Daarbij heb je de mogelijkheid om het beheer van alle applicaties te ontwerpen en te vertalen in procedures en afspraken.

Je zult ook het directe aanspreekpunt zijn voor de collega’s binnen de organisatie. De lijntjes zijn nog kort en je kunt vragen van collega’s op een adequate manier beantwoorden. Je zult een deel van je tijd dan ook besteden aan werkplekbeheer en gebruikersondersteuning. Jouw uitdaging is om gebruikers te helpen en tevens de structuren neer te zetten om verdere groei van De Isolatieshop te faciliteren.

Dit ga je doen

 • IT architectuur uitbouwen en professionaliseren zodat De Isolatieshop verder kan groeien in het behalen van haar digitaliseringsambities.
 • Meewerken aan de implementatie van nieuwe applicaties en zorgdragen voor het beheer van bestaande applicaties.
 • Opzetten van incident managementstructuur zowel door afsluiten van SLA’s met externe partijen als het stroomlijnen van interne procedures.
 • Ondersteunen van gebruikers in het gebruik van nieuwe en bestaande applicaties.
 • Bewaken van het IT budget

Dit ben jij

 • HBO werk- en denkniveau
 • IT-landschap kunnen overzien, inrichten en beheren.
 • Schakelen met externe partijen en ervaring met opstellen van contracten en SLA’s
 • Kennis van MS365 en UNIT4 is een pré
 • Relevante werkervaring met ERP, WMS en CRM-systemen
 • Kunnen werken in projectstructuren Agile/Scrum
 • Proactief, gedreven en georganiseerd
Image

Wat bieden wij

Je krijgt 25 vakantiedagen en 12 ATV- dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en kunde

Wij maken gebruik van de CAO Hibin (Handel in Bouwmaterialen)

Goede werksfeer in een persoonlijke en prettige werkomgeving

Image

Enkele collega’s

Profile photo

Maarten Jaspers

Finance Director

De Isolatieshop groeit hard en we zitten vol energie om die groei te faciliteren. Werken bij de Isolatieshop betekent organiseren, leren en implementeren. Wij bouwen samen aan een organisatie die aansluit op klant behoeftes, door data gestuurd wordt en draait op sterke en efficiënte processen. Mee bouwen aan deze groei maakt het werken interessant, dynamisch en uitdagend.

Profile photo

Jan Rijnen

CEO

De Isolatieshop is de afgelopen jaren sterk gegroeid en komt nu in de volgende fase. Dit jaar gaan we onder andere een nieuwe vestiging openen in België. In Nederland zijn we al de grootste speler in de particuliere online markt. We willen in de komende jaren onze positie verder verstevigen. Daarvoor is het nodig dat we onze teams versterken en onze processen verder verbeteren. De Isolatieshop is een jong en dynamisch bedrijf dat denkt in mogelijkheden en waar iedereen betrokken is bij de klant en het bedrijf. Voel je welkom!

De Isolatieshop

De Isolatieshop B.V. is een groothandel en online retailer in isolatiematerialen. Naast de handelstak beschikken wij ook over een productietak voor maatwerk-producten, hierdoor kunnen wij snel en adequaat inspelen op de isolatiebehoefte van onze klanten. De klanten variëren van particulier tot en met de zakelijke klant, waarbij we de komende jaren vooral groei verwachten bij onze zakelijke klanten. De Isolatieshop onderscheidt zich onder andere door haar grote mate van voorraad, kwaliteit en kennis. Dit doen we op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Voor een groot gedeelte via onze webshops, maar ook offline via telefonisch advies, een afhaalbalie en onze buitendienstmedewerkers.

Zie ook: www.isolatiemateriaal.nl

Image
Image
30 +
Vrachtwagens per dag
200000 +
Orderregels per jaar
1800 +
Producten

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Renate Beijerink

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...