Company Logo Triolite

Data Analist

Zevenaar

Lees Meer

Jouw uitdaging

De Isolatieshop is hard aan het groeien. Zo hebben we de laatste jaren hoge ogen gegooid bij de FD Gazellen Awards en klimmen we ieder jaar verder in het klassement van de Twinkle100. De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee de Isolatieshop in 2010 is begonnen.

Als data analyst ben jij de expert op het gebied van data-gedreven werken en denken. Ook ben je in de lead voor het verder optimaliseren en uitbouwen van de data-architectuur. Jij weet accurate data te ontsluiten uit de databronnen en vertaalt deze naar overzichtelijke rapportages en dashboards voor de directie en andere interne stakeholders. Belangrijk onderdeel van je job is het continue analyseren van de prijssetting en de marges van onze producten ten opzichte van de markt. Je weet deze analyses te gebruiken om de prijselasticiteit van onze producten te identificeren. Door je kennis en visie over het modelleren van een data-architectuur streef je naar continu verbetering van de datastromen en bepaal je de one version of the truth. Dit alles doe je om de organisatie in staat te stellen data-gedreven besluiten te nemen.

Nieuwsgierig? Bekijk de JobPage en lees meer over dit mooie bedrijf en deze uitdagende vacature.

De Isolatieshop

De Isolatieshop B.V. is een groothandel en online retailer in isolatiematerialen. Naast de handelstak beschikken wij ook over een productietak voor maatwerk-producten, hierdoor kunnen wij snel en adequaat inspelen op de isolatiebehoefte van onze klanten. De klanten variëren van particulier tot en met de zakelijke klant, waarbij we de komende jaren vooral groei verwachten bij onze zakelijke klanten. De Isolatieshop onderscheidt zich onder andere door haar grote mate van voorraad, kwaliteit en kennis. Dit doen we op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Voor een groot gedeelte via onze webshops, maar ook offline via telefonisch advies, een afhaalbalie en onze buitendienstmedewerkers.

Zie ook: www.isolatiemateriaal.nl

Image
30 +
Vrachtwagens per dag
200000 +
Orderregels per jaar
1800 +
Producten
Image Image

Enkele collega’s

Profile photo

Bart Snijder

Hoofd Marketing & Communicatie

Ik ben ruim vier jaar geleden begonnen bij De Isolatieshop. Als eerste medewerker op de marketingafdeling en ik denk als 12e medewerker in totaal. Het bedrijf was toen al volop aan het groeien en doet dat nog steeds. We zijn nu natuurlijk met veel meer personen, maar de werksfeer is nog die van een kleiner bedrijf. We doen het met z’n allen en iedereen is even belangrijk voor het eindresultaat.

Profile photo

Maarten Jaspers

Finance Director

De Isolatieshop groeit hard en we zitten vol energie om die groei te faciliteren. Werken bij de Isolatieshop betekent organiseren, leren en implementeren. Wij bouwen samen aan een organisatie die aansluit op klant behoeftes, door data gestuurd wordt en draait op sterke en efficiënte processen. Mee bouwen aan deze groei maakt het werken interessant, dynamisch en uitdagend.

Profile photo

Jan Rijnen

CEO

De Isolatieshop is de afgelopen jaren sterk gegroeid en komt nu in de volgende fase. Dit jaar gaan we onder andere een nieuwe vestiging openen in België. In Nederland zijn we al de grootste speler in de particuliere online markt. We willen in de komende jaren onze positie verder verstevigen. Daarvoor is het nodig dat we onze teams versterken en onze processen verder verbeteren. De Isolatieshop is een jong en dynamisch bedrijf dat denkt in mogelijkheden en waar iedereen betrokken is bij de klant en het bedrijf. Voel je welkom!

Wat wij bieden

Je krijgt 25 vakantiedagen en 12 ATV- dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en kunde

Wij maken gebruik van de CAO Hibin (Handel in Bouwmaterialen)

Goede werksfeer in een persoonlijke en prettige werkomgeving

Image

Wat ga je doen?

  • Je maakt impactvolle dashboards doordat je begrijpt welke informatiebehoefte er is bij de stakeholders;
  • Je analyseert data en weet de uitkomsten te vertalen in nieuwe inzichten, zinvolle adviezen en/of procesverbeteringen;
  • Je drijft pricing analyses, test en analyseert de prijssetting zodat we inzicht krijgen in onze prijselasticiteit;
  • Je begeleidt de transformatie van de data architectuur. Door de toevoeging van verschillende nieuwe applicaties komen waardevolle datastromen beschikbaar die je integreert in de beschikbare data stromen;
  • Je helpt collega’s met vraagstukken en vertaalt de informatiebehoefte naar requirements voor de rapportages;
  • Je begeleidt de transformatie naar data governance waarbij sturing op data wordt gefaciliteerd door gevalideerde datastromen en rapporten.
Image

Wat wij zoeken

Je hebt een HBO opleiding

Je hebt enkele jaren werkervaring als data analist, data engineer of vergelijkbare functie

Je hebt ervaring met gangbare reporting tools (Power BI pre)

Je kan lezen en schrijven in SQL

Je hebt affiniteit met opzetten van data architectuur (data warehouse)

Je hebt affiniteit met prijs-analyses

Je bent woonachtig in de omgeving van Zevenaar

Je bent analytisch en voelt je comfortabel in een ondernemende bedrijfscultuur.

Image

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Renate Beijerink

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...