Company Logo Triolite

Accountmanager

Oost-Nederland

Lees Meer

Jouw uitdaging

De Isolatieshop is hard aan het groeien. Zo hebben ze de laatste jaren hoge ogen gegooid bij de FD Gazellen awards, waaronder een tweede en vijfde plek bij de snelst groeiende middelgrote bedrijven in Oost-Nederland (te weten Utrecht, Overijssel en Gelderland).

Als Accountmanager bij De Isolatieshop kun jij deel uitmaken van ons succes. Sterker nog, jij bent er deels voor verantwoordelijk als hèt visitekaartje bij onze zakelijke klanten en prospects. In deze rol volg je de warme leads op en beheer je de bestaande klanten. Je bent dan ook hoofdzakelijk onderweg in jouw rayon, dat grofweg het gebied tussen Venlo, Zwolle en Emmen beslaat.

Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop binnen het rayon (Oost-Nederland). Je pleegt acquisitie, volgt leads op, en je gebruikt diverse kanalen om deuren bij interessante prospects te openen om vervolgens een duurzame relatie op te bouwen. De Isolatieshop is actief en persoonlijk betrokken bij zijn klanten. Je bent daarom regelmatig bij onze klanten te vinden, vertaalt hun wensen in goede offertes en bent actief bezig om klantrelaties op te bouwen en uit te breiden. Daarnaast beschik je over voldoende technische vakkennis zodat je klanten kunt voorzien van een goed en gedegen advies. Alle daarbij behorende administratie leg je gestructureerd vast.

Je komt te werken op de afdeling Verkoop, die bestaat (met jou erbij) uit vier Accountmanagers en 8 collega’s op de Binnendienst. Jij bent de kartrekker voor jouw rayon, maar vergeet niet je collega’s mee te nemen in jouw verkoopactiviteiten (succesvol of minder succesvol). Samen kom je verder.

Meer weten? Op deze pagina vind je meer informatie, maar je mag mij natuurlijk ook bellen voor wat meer context!

Profile Photo

Duco Bergboer

Corporate Recruiter a.i. bij De Isolatieshop
06 289 187 69
bergboer@QSXL.com

De Isolatieshop

“Je moet een beetje eigenwijs durven zijn”

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee wij in 2010 De Isolatieshop zijn begonnen. De isolatiebranche is van vroeger uit erg conservatief. Je handelde in A-keuze of B-keuze producten, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht!

Het assortiment bestaat uit zowel A-keus en B-keus Isolatie materiaal, maar ook outlet-partijen en ons eigen unieke maatwerk (wij verlijmen en zagen ons eigen isolatiemateriaal). Daarnaast hebben we een groot assortiment aan toebehoren. Het meeste wordt direct uit voorraad geleverd. Mede hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk aan particulieren en bedrijven.

Een concept dat in de markt goed ontvangen is. Met ons brede aanbod hebben wij namelijk iedereen wat te bieden. Aannemers, dakdekkers, installatiebedrijven, ZZP’ers, handelsbedrijven en particulieren kunnen allemaal hun isolatiemateriaal bij ons bestellen.

Image

Enkele collega’s

Profile photo

Matthieu van Meteren

Accountmanager

Werken bij deisolatieshop.nl is werken bij een dynamisch bedrijf dat zich voortdurend ontwikkeld op het gebied van isolatiemateriaal voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Door het bijhouden van de nieuwste trends op isolatiegebied kunnen wij onze klanten voorzien van de juiste producten, informatie en advies voor elke isolatieklus. Daarnaast onderscheiden we ons in de isolatiemarkt door ons complete assortiment en standaard grote voorraden. Bestellingen kunnen hierdoor binnen 24 uur geleverd worden op ieder gewenste locatie door heel Nederland. Dit maakt ons een betrouwbare partner als leverancier van isolatiemateriaal voor iedereen die met ons in zee gaat. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van bestaande relaties en nieuwe relaties, de ene keer is dit op een bouwplaats waar we direct in contact komen met de plaatsen waar onze materialen worden verwerkt, de andere keer op kantoor onder het genot van een kop koffie. Relaties zijn kleine- en middelgrote aannemers, afbouwbedrijven, timmerbedrijven enzovoorts. Aan ieder bezoek is een actie verbonden, de ene keer is dit offerte, de andere keer een advies en uiteraard mogen opdrachten hier niet ontbreken. Kortom een veelzijdigheid aan verkoopactiviteiten.

Profile photo

Wilco van Dreumel

Sales Manager

De Isolatieshop is een snelgroeiende onderneming waarin geen dag hetzelfde is. Wij zijn de grootste handelaar in Europa van isolatiematerialen. We hebben veel verschillende soorten isolatie, voor vele toepassingen en daarnaast een breed assortiment toebehoren om bouwbedrijven, dakdekkersbedrijven, afbouwbedrijven, kortom alle bedrijven die isolatie verwerken en zelfs de eindgebruiker, te voorzien van een goed isolatie advies. Een constante uitdaging in een veranderende omgeving, nieuwe producten en nieuwe contacten maken, maken werken bij De Isolatieshop een echte uitdaging. Onze bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als een no-nonsens cultuur. Ondanks de groei blijven we een “platte” organisatie met korte communicatielijnen waarin ieder zijn mening telt. Indien veranderingen en uitdagingen, in een toonaangevend bedrijf, je aanspreken kom ik graag met je in contact.

Profile photo

Renate Beijerink

HR Manager

Bij de Isolatieshop werk je niet alleen, maar ben je echt onderdeel van een team. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en groeien hard. Dat merk je terug in de sfeer binnen het bedrijf. Iedereen is enthousiast en wil graag meewerken aan de groei van ons bedrijf. Binnen ons bedrijf krijg je dan ook alle kansen om je te ontwikkelen. Werken bij de Isolatieshop betekent voor mij vooral je gewaardeerd voelen en het benutten van je mogelijkheden. Veel moet hier nog ontwikkeld worden. Je komt dan ook niet in een gespreid bedje terecht maar in een onderneming die luistert naar jouw ideeën, waar je mee mag denken over de toekomst van ons bedrijf.

Wat wij bieden

Een contract voor bepaalde tijd (1 jaar), en daaropvolgend een contract voor onbepaalde tijd

Je krijgt 25 vakantiedagen en 12 ATV- dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en kunde

Wij maken gebruik van de CAO Hibin (Handel in Bouwmaterialen)

Je krijgt een auto van de zaak

We stellen een mobiele telefoon, laptop en tablet beschikbaar

Wat wij zoeken

We zoeken iemand met mbo/hbo werk- en denkniveau

Je beschikt over relevante werkervaring als Accountmanager (in de buitendienst)

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Image

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Renate Beijerink

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...