Company Logo Triolite

Accountmanager

Lees Meer

Jouw uitdaging

De Isolatieshop is hard aan het groeien. Zo hebben ze de laatste jaren hoge ogen gegooid bij de FD Gazellen awards, waaronder een tweede en vijfde plek bij de snelst groeiende middelgrote bedrijven in Oost-Nederland (te weten Utrecht, Overijssel en Gelderland).

Als accountmanager ben je het gezicht voor onze (potentiële) klanten. Je bent regelmatig bij klanten en prospects te vinden om relaties te onderhouden en verder uit te bouwen. Daarnaast ben je actief bezig met het acquireren van nieuwe opdrachten en het werven van nieuwe klanten. Je bent veelal zelfstandig onderweg maar je werkt ook nauw samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst (6). Je legt verantwoording af aan de Sales Manager.

Acquisitie

Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop binnen het rayon. Je pleegt acquisitie volgt leads op en je gebruikt diverse kanalen om deuren bij interessante prospect te openen om vervolgens een langdurige samenwerking op te bouwen.

Relatiebeheer

De Isolatieshop is actief en persoonlijk betrokken naar zijn klanten. Je bent daarom regelmatig bij onze klanten te vinden, vertaalt hun wensen in goede offertes en bent actief bezig om klantrelaties op- en uit te bouwen. Daarnaast beschik je over voldoende technische vakkennis zodat je klanten kunt voorzien van een goed en gedegen advies.

Alle afspraken en contacten met (potentiële) klanten leg je gestructureerd vast.

De Isolatieshop

“Je moet een beetje eigenwijs durven zijn”

Wij zijn De Isolatieshop. Een jonge, snel groeiende onderneming uit Zevenaar die zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatiematerialen. De sfeer binnen de organisatie is te typeren als informeel en met korte communicatielijnen. Humor is een belangrijk aspect binnen de organisatie.

Het assortiment bestaat uit zowel A-keus en B-keus Isolatie materiaal, maar ook outlet-partijen en ons eigen unieke maatwerk (wij verlijmen en zagen ons eigen isolatiemateriaal). Daarnaast hebben we een groot assortiment aan toebehoren. Het meeste wordt direct uit voorraad geleverd. Mede hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk aan particulieren en bedrijven.

Image

Enkele collega’s

Profile photo

Roy Seggelinck

Manager Sales B2B

In 2022 is de basis voor de afdeling B2B neergezet. Inmiddels bestaan we uit ca 10 isolatie professionals die dagelijks bouw gerelateerde bedrijven helpen met hun isolatievraagstukken. Het type klanten loopt uiteen van ZZP naar kleine en ook grote aannemer. Inmiddels helpen we ook de prefab fabrieken en grote specialisten zoals dakdekkers. In ons team werken we vanuit een spelgedachte. In dat geval ben jij dan aan de bal en kun je “scoren” of weet je hoe en naar wie je de bal naar een teamgenoot toe gaat spelen. Want to join a winning team?

Wat wij bieden

Een fulltime dienstverband, startend met en tijdelijke overeenkomst welke bij goed functioneren in de toekomst omgezet kan worden naar een onbepaalde tijd dienstverband. Daarnaast een auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop en tablet.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV- dagen o.b.v. een fulltime dienstverband, een goede CAO én natuurlijk een prettige werksfeer.

Een prima salaris. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring word je ingeschaald in de cao Hibin (Handel in bouwmaterialen).

Wat wij zoeken

Je legt gemakkelijk contact met mensen voert inhoudelijke gesprekken op een natuurlijke en verbindende manier. Je bent commercieel ingesteld en bent proactief in het leggen van contacten. Je gaat geen uitdaging uit de weg. Je ziet kansen en weet daarmee klanten tot ambassadeur van ons bedrijf te maken. Je bent pro actief in de markt en neemt veranderingen waar en zet deze om in kansen.

MBO/HBO werk en denkniveau. (Commerciële richting)

Aantoonbare werk ervaring in een soortgelijke buitendienst functie.

Affiniteit met de bouw branche.

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Duits is een pré.

Image

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Barbara Albers

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...