Company Logo Triolite

Projectleider E/W

Groenlo

Lees Meer

Jouw uitdaging

Als Projectleider Installatietechniek heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de realisatie van integrale projecten, anderzijds draag je bij aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.Als Projectleider ben je samen met de bouwkundige teamleider verantwoordelijk voor grote integrale utiliteitsprojecten (UAV-GC contracten), met een projectomvang van tussen de vijf tot dertig miljoen euro. Je stimuleert collega’s in het nemen van verantwoordelijkheid, je levert kennis en je onderhoudt contacten met BINX-makers.

Jij bent de aanjager van het team op het installatietechnische gedeelte en motiveert het team om samen een topprestatie te leveren. Daadkracht, kwaliteitsgericht, natuurlijk leiderschap en resultaat gerichtheid zijn termen die jou op het lijf geschreven zijn. Bij ons wordt je uitgedaagd om met (creatieve en innovatieve) oplossingen te komen en wordt initiatief nemen zeer gewaardeerd.

Wat je gaat doen

Het team motiveren, faciliteren en aansturen, zodat de projectdoelstellingen worden behaald (tijd, geld, kwaliteit).

Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en engineering,waardoor projecten zo optimaal mogelijk verlopen.

Bijdragen aan het selecteren en het bouwen/onderhouden van lange termijn relaties met van BINX-makers en leveranciers.

Financiële bewaking en beheersing van het project.

In tenders meedenken over installatietechnische concepten en planvorming.

Bijdragen aan de verdere professionalisering van de bedrijfsvoering door het verhogen van de kwaliteit in processen en werkmethoden.

Image

Jouw collega’s

Profile photo

Harry Piepers

‘‘Ons bedrijf is plat en informeel, tegelijkertijd enorm innovatief, ambitieus en projectgestuurd. Het bindt mensen om in teamverband omvangrijke mensen te realiseren. Bij ons werken bouw- en installatietechnici echt samen en zitten letterlijk naast elkaar. Dat maakt BINX bijzonder in de bouw- en installatiewereld. ’’

Profile photo

Ed Kranenburgs

‘‘Bij BINX is er een gezonde mix tussen een verantwoordelijkheid en vrijheid. Dit maakt mijn werk uitdagend en ik voel me gesteund. We zijn innovatief met een heel sterk teamgevoel, daarnaast zijn we niet bang en hebben genoeg ambitie. ’’

Wat wij bieden

Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer;

Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, die graag interdisciplinair met je samenwerkt;

Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling;

We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling.

We denken flexibel mee aan een goede werk/privébalans. Zo is vakantie buiten bouwvak mogelijk, net als gedeeltelijk thuiswerken.

Image

Wat wij zoeken

  • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de Installatietechniek, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek
  • Ervaring met het leiden van E&W projecten
  • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren is een must!
  • Kennis van de contractvorm UAV-GC is een pré
  • In staat zijn om op een vernieuwende (integrale) wijze projecten te leiden

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. BINX richt zich met name op de UAV-GC markt, hierbij ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uitdagende utiliteitsprojecten. Hierbij zijn wij dus verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige gedeelte als het installatie gedeelte, écht integraal samenwerken is waar wij voor staan. Bij BINX is veel ruimte en aandacht voor innovatie en (proces)verbetering. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is onze passie.

Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur, deze wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwerr

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...