Company Logo Triolite

VHDL Engineer

Almelo

Lees Meer

Jouw baan

Bij ons als VHDL Engineer heb je een belangrijke uitvoerende rol bij het detail ontwerp en de realisatie/verificatie van een of meerdere subsystemen. Wij werken met een ontzettend divers productportfolio en elk project is anders. Zo maken wij de mooiste producten voor:

  • De High-Tech Industrie
  • Defensie
  • Lucht- en Ruimtevaart
  • Medisch apparatuur

En dit doe je niet alleen. Wij vinden het belangrijk dat je vanaf het begin van een project betrokken bent en in projectteams werkt.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom hebben we de Benchmark Academy ontwikkeld. Maar ook denken we mee aan jouw werk-privé balans door flexibele werktijden te hanteren en een hybride werkomgeving aan te bieden in de vorm wat het best bij jou past.

Image
Inlezen
10 %
Engineeren
30 %
Systeem Validatie
30 %
Support
10 %
Documentatie
20 %
Image

Collega

VHDL Engineer

“Omdat Benchmark een projectenorganisatie is, heb je de mogelijkheid om voor meerdere verschillende bedrijven in verschillende marktsegmenten tegelijk te werken. Voor elk van deze markten zijn er grote verschillen tussen de ontwerpuitdagingen. De ene dag ben je sterk gebonden aan de totale kostprijs van het product, de volgende dag staan performance en robuustheid centraal en is al het andere ondergeschikt. Tijdens elk project kun je daarom voor nieuwe en andere uitdagingen komen te staan, waardoor je je vaardigheden kunt blijven uitbreiden en veel expertise kunt krijgen van allerlei soorten apparaten.“

Image

Wat wij bieden

27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.

Wil je nog meer vakantiedagen? Geen probleem, dat kan. Heb je niet zoveel vakantiedagen nodig? Dan kan je zo ook verkopen.

Flexibele werktijden zodat je bijv. je kinderen weg kunt wegbrengen/ophalen of kunt sporten.

Doorgroeien naar specialist, Lead engineer of projectleider.

Hybride thuiswerken. Op kantoor of thuis aan het werk. Allebei is mogelijk in de vorm die het best bij jou past.

Benchmark Academy. Werk aan zowel je hard- als je softskills. Benchmark faciliteert!

Wie ben jij?

  • Iemand met een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van Elektrotechniek/ Elektronica.
  • We zoeken iemand met ervaring in het schrijven van VHDL-Code die bekend is met tools van verschillende fabrikanten (zoals Intel, Xilinx, Lattice).
  • Iemand die ervaren is in het gebruik van simulatietools en meetapparatuur voor het meten van aan digitale schakelingen en interfaces zoals FPGA’s en CPLD’s.
  • Iemand die ervaring heeft met technische productdocumentatie en iemand die weet hoe hij/zij informatie op de juiste manier weet door te geven aan collega´s en klanten.
Image

Waar ga je werken

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen weze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren wijwij vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc 23 vestigingen. In Almelo werken meer dan 400 medewerkers.

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...