Company Logo Triolite

Lead Developer

Remote of op ons kantoor
in Nijverdal werken

Lees Meer

1... 2... BUILD!

Inmiddels zijn we met meer dan 60 collega’s verdeeld over 2 kantoren en zijn we 5 producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder. De ‘ontwikkel-drift’ klotst hier tegen de plinten. Dat kan ook niet anders als je ‘hét offerteplatform voor de bouw’ wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed.

Met jouw ervaring weet je complexe issues op te lossen en de juiste technieken uit te zoeken of te bedenken. Je bent in staat nieuwe omgevingen op te zetten en nieuwe oplossingen vorm te geven aan de hand van verschillende architectuur keuzes. Ook kun je problemen op projectniveau omzetten in issues op sprintniveau waarbij je in de refinement een sparringpartner bent voor de andere senior developers. Daarnaast vind je het geweldig om de medior en senior developers te coachen en ze te helpen bij hun professionele ontwikkeling.

We werken momenteel met twee zelfsturende teams en we zijn bezig om daar een derde team aan toe te voegen. Hierin zijn we op zoek naar een lead developer die snel kan schakelen met nieuwe tools en gemakkelijk met resultaatgerichte oplossingen kan komen. We zitten nu in een fantastisch mooie rebuild fase, waarin we kiezen voor veel nieuwe technische mogelijkheden.

Onze Stacks

 • PHP
 • Laravel
 • Microservices
 • TypeScript, JavaScript
 • Vue.js (Nuxt.js)
 • Docker
 • API Gateway, OpenApi
 • AWS Services
  (Fargate, SNS, SQS, S3)
 • MySQL, ElasticSearch
 • Bitbucket Pipelines
 • Terrafrom
 • Jira, Confluence, Slack
Image

What's in it for you?

Fair play, fair pay.

Thuiswerken blijft na corona gewoon een mogelijkheid.

30 vakantiedagen.

Werken met de beste en nieuwste tools.

Een supersterke bedrijfscultuur. Wij werken volgens onze leefregels: Openness, Drive & Joy.

Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes, wel zo makkelijk.

Genoeg mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Denk aan coaching, 360 graden feedback, externe trainingen en deelname in de inspiratieclub.

Enkele collega’s

Profile photo

Michel Vloon

Developer

‘‘Elke dag samen met team 12Build werken om onmogelijke dingen mogelijk maken, is wat mij motiveert als developer. Samen met mijn collega's hier in Nijverdal proberen we onze producten beter te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten, en ons voor te bereiden op een toekomst met meer groei en meer functionaliteit in de Europese bouwmarkt.’’

Profile photo

Mathijs Voss

Developer

‘‘Het is voor mij een mooie uitdaging om alle wensen en ideeën voor 12Build met de nieuwste technieken te programmeren en hierdoor o.a. de klantwensen realiteit te laten worden. Ik vind het zeer belangrijk om al je doelen goed in beeld te houden en met hard werken kun je al deze doelen bereiken. Work hard, play hard.’’

Profile photo

Nicole Egberts

Developer

‘‘Het is fantastisch dat ik van een hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik bouw in gezelschap van een prettig gestoord team aan 12Build en daarbij gebruiken wij de nieuwste programmeertechnieken.’’

Profile photo

Robert van Bloem

Head of Development

‘‘Ik werk al meer dan 10 jaar bij 12Build en heb elk jaar weer genoeg uitdagingen en groeikansen op uiteenlopende gebieden. Er zijn altijd leuke nieuwe projecten om samen op te pakken. In combinatie met de positieve verbinding met collega's en klanten is dit voor mij een ideale werkomgeving.’’

Eerste Hulp Bij Ontwikkeling

Bij 12Build vinden wij dat je baas bent van je eigen ontwikkeling. We gaan er namelijk vanuit dat jij persoonlijke en professionele groei net zo belangrijk vindt als wij. Natuurlijk ondersteunen wij jou daarmee met onder andere coaching, externe trainingen en het geven van feedback.

Binnen ons development team zit een schat aan jarenlange kennis en ervaring. De ontwikkel drift klotst hier tegen de plinten, wij werken namelijk alleen met de beste professionals. Die kennis delen we graag met je zodat we van elkaar kunnen blijven leren. Zodra je bij ons gaat werken, bespreken we jouw persoonlijke groeipad en de hulpmiddelen die je nodig hebt.

Image

Eigen baas

Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Daarom geven we je graag de vrijheid die nodig is om je werk als een pro uit te voeren. Samen met het team bepaal je welke tools je gebruikt en op welke manier jullie te werk gaan. Heb je een goed idee of wil je eens een nieuwe tool uitproberen? Ga je gang! We zijn namelijk altijd geïnteresseerd in de nieuwste technieken.

Daarnaast geven we jou de vrijheid om je uren flexibel in te delen. Natuurlijk wel in overleg met het team. Wil je liever iets eerder beginnen zodat je eerder kunt stoppen? Geen probleem! Dit geldt ook voor de plek waar je werkt. Want thuiswerken blijft, ook na corona, een mogelijkheid.

Image

WELCOME TO FLATWORLD!

Wij krijgen jeuk van veel hiërarchie en micromanagement. Daarom hebben wij de MT-overleggen afgeschaft en omgetoverd tot een Scaling Up team met daarin collega’s uit alle hoeken van 12Build.

Door onze platte structuur kunnen we snel beslissingen nemen en doen we wat goed is voor de klant. We zijn wendbaar en worden niet tegengehouden in onze groei.

Image

Wij zoeken

 • Een georganiseerde, planmatige en flexibele teamplayer.
 • Iemand met voldoende senioriteit, zowel in ervaring als in karakter.
 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding.
 • Analytisch, klantgericht en commercieel denkend en handelend.
 • Leergierig, technisch inzicht en graag op de hoogte blijven van de laatste technieken.
 • Iemand met een duidelijke technische visie en het vermogen om hierover te sparren met collega's.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

OVER 12BUILD

12Build is een innovatief en snelgroeiend softwarebedrijf binnen de internationale bouwsector.

Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om offertes aan te vragen, in te dienen en documenten met elkaar te delen. Bekijk de mogelijkheden maar eens op 12build.com.

Ondertussen werken we met meer dan 60 medewerkers verdeeld over 2 kantoren en zijn we 5 producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder.

Wij hebben de reputatie dat we goed luisteren naar onze klanten, de taal van de bouw spreken en voortdurend feedback actief omzetten naar meerwaarde voor onze gebruikers op www.12Build.com.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Duco Bergboer

Corporate Recruiter a.i. bij 12Build
06 289 187 69
bergboer@QSXL.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...